Notícies

Relleu al capdavant del diari Comarques de Ponent
Dimecres, 26 de abril 2023

Comarques de Ponent commemora enguany 25 anys de trajectòria amb un canvi en l’equip del mitjà. El fotoperiodista Josep Anton Pérez, un professional que ha format part de les redaccions del diari Segre, La Mañana i en publicacions locals que va dirigir, entra a l’equip com a cap de redacció. D’altra banda, la fundadora de la capçalera, Roser Torruella, deixa la direcció de l’empresa.

Comarques de ponent és marca un nou repte de millora i adaptació a les exigències tecnològiques i d’accessibilitat dels lectors, però amb una clara voluntat d’enriquir molt més l’aportació al periodisme local.
Un exemple, seria el canvi que ja s’ha dut a terme a la versió digital, convertint-la en un espai més atractiu, accessible i funcional, i que s’anirà millorant en els pròxims mesos. “Val a dir que pel que fa a la versió de paper també s’introduiran canvis destacables en el disseny i s’incrementarà la distribució local”, informen des del mitjà.

‘Pensa globalment, actua localment’, és el nou lema sota el qual pretén treballar el fotoperiodista i nou cap de redacció, Josep Anton Pérez.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies