Notícies

TOT Sant Cugat presenta Món Sant Cugat, la revista monogràfica dedicada a l’Arxiu Municipal
Dilluns, 24 de abril 2023

Dijous 20 d’abril es va presentar la revista monogràfica del TOT Sant Cugat, Món Sant Cugat,  dedicant el seu tema principal a l'Arxiu Municipal, coincidint amb el congrés d'arxivística que es portarà a terme la primera setmana de maig a Sant Cugat. Així, aquesta és una mostra més de la importància que dona la revista al patrimoni de Sant Cugat.

"El Món Sant Cugat vol ajudar als santcugatencs a conèixer el seu passat i el patrimoni de la ciutat, i així ho demostra edició darrere edició", ha explicat Xavier Grau, director del Món Sant Cugat.

Durant la presentació, el cap de l'Arxiu Municipal, Francesc Giménez, va explicar la importància que té l'equipament per la ciutat. "Preservar la memòria pròpia, la institucional, que és una petita part, és important, però també de tot el col·lectiu de Sant Cugat. És molt rellevant que no hi hagi una font única i una visió única. Tot això ens ajuda a descriure la realitat. Cada fons té la seva importància"

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions