Notícies

L'AMIC celebra les Trobades Territorials de Barcelona i Lleida i Andorra amb un balanç positiu per part dels associats i l'interès pels nous formats
Dimarts, 18 de abril 2023

Més d’una trentena d’associats han assistit a les Trobades Territorials de Barcelona i Lleida i Andorra celebrades a través de la plataforma Zoom. Les reunions han estat presidides per Ramon Grau, president de l’AMIC, en les quals s’ha exposat la situació actual i direcció de l’Associació i els suggeriments i balanç dels mitjans assistents.

Durant la presentació de les trobades, Ramon Grau, ha fet un repàs sobre l’Associació remarcant que els resultats de l’AMIC són positius i subratllant que “cada any ens anem superant”. L’Associació continua executant diversos projectes ja existents i nous relacionats amb l'àmbit europeu i les formacions. A més, continua treballant dins l’àmbit social, amb projectes com la primera edició del concurs AMIC-Directes, la qual ha tingut gran impacte mediàtic, i la 15a edició d’AMIC-Ficcions, amb l’objectiu que l’AMIC continuï sent referent pels joves creadors de contingut de narrativa i temes audiovisuals.

Seguidament, s’ha fet una ronda de presentacions dels mitjans assistents, en la qual han explicat la seva situació actual i han fet balanç de la seva feina. Els editors han aprofitat per fer alguns suggeriments com formacions relacionades amb la intel·ligència artificial, expandir la publicitat a altres mitjans de comunicació, la preocupació per la pujada de preus del paper, la necessitat de connectar amb nous públics a través de nous formats i xarxes, entre d’altres. En general, per part dels editors assistents, hi ha hagut un balanç positiu de la situació actual dels mitjans associats.

A continuació, Josep Ritort, secretari general de l’AMIC, ha parlat dels serveis i els nous projectes i acords de l’Associació, remarcant que cal continuar treballant en tres eixos clau com són “la qualitat, la utilitat i la representativitat”.

Per concloure, Grau, ha destacat que “l’AMIC continua creixent en mitjans de proximitat i el teixit de mitjans locals continua viu” i ha agraït als editors i a la tasca de l’Associació per la feina feta. 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions