Notícies

Jornada informativa pels associats de l’AMIC amb l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ
Dijous, 2 de març 2023

L’AMIC ha ofert avui una jornada informativa amb l’Oficina Next Generation d’ACCIÓ a la sala de juntes de la Fundació.cat. La sessió ha comptat amb la participació del mànager de l’Oficina Next Generation de la Generalitat de Catalunya, Xavier Elizondo, de les consultores sènior dels Fons Next Generation, Diana Estop Andrés i Claudia Lorente.

La sessió ha comptat d’una primera part on s’ha explicat el funcionament i l’accés dels Fons Next Generation i l’assessorament que s’ofereix des d’ACCIÓ. A més, s’han presentat les convocatòries d’ajuts obertes actuals i d’obertura pròxima, fent èmfasi en els ajuts que s’adapten millor per a les empreses de mitjans de proximitat.

En la segona part de la trobada s’han dut a terme reunions individualitzades, entre les empreses assistents i els consultors de l’Oficina, per tal d’exposar de forma personalitzada els seus projectes i les seves necessitats empresarials.

L’Oficina Next Generation EU és un servei que té per objectiu donar a conèixer les diferents convocatòries empresarials dels fons europeus Next Generation i fomentar la participació d’empreses catalanes en projectes estratègics.

 




                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies