Notícies

El Diari La Veu celebra el Consell de Seguiment del diari en el seu desè aniversari
Dilluns, 27 de febrer 2023

El Diari La Veu va celebrar el dissabte 25 de febrer el Consell de Seguiment del mitjà al Teatre el Micalet de València. L’esdeveniment, que servia com a trobada entre l’equip del diari, els agermanats i els col·laboradors, era convocat per a debatre sobre el mitjà tot just quan compleix el seu desè aniversari.

Conduït per Miquel Àngel Pallarès, l’acte al Teatre el Micalet s’iniciava el matí de dissabte amb diverses ponències per a parlar tant del passat, del present i del futur del diari com de l’escenari mediàtic que presenta a hores d’ara el País Valencià.

La primera taula girava al voltant de La Veu dels Llibres, la secció cultural del Diari La Veu que serveix com a plataforma de divulgació literària i editorial. En parlava Víctor Labrado, coordinador d’aquest mitjà, que defensava que “la literatura catalana al País Valencià viu en un règim d’incomunicació i calia trobar-hi un aparador”.

També hi va haver una taula sobre finances on es va explicar la sostenibilitat econòmica del diari i el seu full de ruta. Tot seguit, va arribar el torn de la taula dels periodistes on es va tractar la situació actual dels mitjans de comunicació en valencià. Finalment, l’última taula estava protagonitzada per activistes del món lingüístic, on va intervenir Joan Camp, director de Tirabol, en nom de l’AMIC.

L’editor del Diari La Veu, Moisès Vizcaino, tancava l’acte recordant que l’article 26 de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, present des de fa quatre dècades, deixa clar que «tots els ciutadans tenen dret a ser informats pels mitjans de comunicació tant en valencià com en castellà». I es preguntava: algú ha complit aquesta llei?

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions