Notícies

Viu Molins de Rei publica el seu Anuari 2022
Dilluns, 13 de febrer 2023

Viu Molins de Rei, mitjà associat a l’AMIC, publica la novena edició del seu Anuari anual. L’Anuari 2022 recull un any de periodisme de proximitat a Molins de Rei en un total de 76 pàgines. Les seccions de l’anuari són: societat, política, economia, cultura i esports.

Sota el títol Impuls als clàssics, la portada uneix un fet amb un espai. “La imatge realitzada pel fotògraf Guillem Urbà és una recreació del Ball del Camell, que durant el 2022 va arribar al 40è aniversari de la seva recuperació després del franquisme, fet que va servir per reflexionar sobre els seus orígens en una escena que es reprodueix cada Carnaval”, expliquen des del mitjà.

El passat 2 de febrer, el mitjà va organitzar la presentació de l’Anuari on es va fer entrega de forma gratuïta als socis i sòcies del Viu Molins de Rei. Per a la resta dels lectors el preu és de 10 euros i es pot aconseguir de forma gratuïta si ets fas soci del mitjà a la Fira de la Candelera (estand al carrer Pere Calders) i aviat a les llibreries.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions