Notícies

La Revista Cambrils celebra el seu 70č aniversari
Divendres, 27 de gener 2023

La Revista Cambrils, associada a l'AMIC, enceta l'any del seu 70è aniversari. Durant aquest 2023, l'entitat editora Associació Cultural Revista Cambrils, aprofitarà per donar impuls al grup de comunicació local que actualment conformen la publicació mensual Revista Cambrils i el diari digital revistacambrils.cat - ambdós associats de l'AMIC -.

Els actes commemoratius s'aniran desplegant al llarg de l'any. De moment i amb motiu d'aquesta efemèride podem comprovar que l'edició de gener de 2023 ja incorpora canvis estructurals, els quals els poden veure a la portada, incloent-hi un canvi de capçalera i, fins i tot, a determinades pàgines de l'interior.

El mitjà de comunicació és un dels més veterans de Catalunya. Un referent en la comunicació local i un model gairebé únic dins el món de la comunicació del país pel fet de compaginar un diari digital amb una publicació mensual i la seva edició de suplements històrics, tot plegat amb l'objectiu de donar servei informatiu a la població de Cambrils.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions