Notícies

Reclam Magazine celebra 35 anys
Dijous, 12 de gener 2023

El mitjà de comunicació, associat a l’AMIC, Reclam Magazine compleix 35 anys d’història. Per a celebrar-ho, ha publicat en la primera editorial de l’any, un resum de la història del mitjà. L’inici del Grup Reclam comença l’any 1988 amb la primera revista informativa gratuïta de les comarques d’Osona i el Ripollès. “Com a revista, la funció principal ha estat sempre la difusió, visibilització dels comerços i serveis de la comarca”,  afirma l’editor del mitjà, Jordi Masferrer i Soler.

En els últims anys, el mitjà s’ha anat actualitzant per estar al dia. L’any 2020 van redissenyar el concepte i es va enfocar a les tendències del món i a potenciar la cultura i l’oci de Catalunya. Actualment, han ampliat seccions específiques, com Generació A i Generació Z, Tecnologia, Instantànies o Terra.

En l’editorial de gener, Reclam Magazine ha entrevistat a  Ramon Grau, president de l’AMIC,  on explica què és l’AMIC i les funcions i serveix que ofereix pels seus associats.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions