Notícies

TarragonaDigital.com i Aguaita.cat s’integren a Nació
Dimarts, 10 de gener 2023

Grup Edicions de Premsa Local, editor de Nació, Diari de Sabadell i Diari de Terrassa, ha adquirit TarragonaDigital.com (que abasta les comarques del Camp de Tarragona) i Aguaita.cat (de les Terres de l’Ebre). Així doncs, per una banda reforça la seva presència al sud del país (on ja comptava amb una edició local de Nació), i per l’altra referma la seva aposta per la informació proximitat i ja suma 24 edicions i mitjans locals.

No obstant, els dos mitjans són independents i  continuaran operant de manera autònoma entre si, integrats a la plataforma tecnològica del grup i amb una estructura administrativa i de negoci comuna. Amb els dos digitals s’incorporen nou professionals, vuit d’ells periodistes.

“És una doble incorporació de la qual estic molt convençut: reforça la nostra posició a les comarques tarragonines i ebrenques, i suposa un pas també des del punt de vista empresarial cap a una organització de les edicions locals amb més lògica de negoci”, ha assenyalat el conseller delegat del Grup Edicions de Premsa Local i nou editor d’ambdós digitals, el periodista Marc Basté a Comunicació 21.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies