NotÝcies

N˙vol impulsa un portal de p˛dcasts culturals en catalÓ
Dijous, 29 de desembre 2022

El digital Núvol, mitjà associat a l’AMIC, ha posat en marxa Podcast.cat, un nou aparador per donar a conèixer pòdcast culturals en català, a més d’un espai d’incubació o de residència de projectes d’àudio. Un llançament que coincideix a més amb el desè aniversari del mitjà.

Aprofitant que disposa del domini pòdcast.cat, Núvol es proposa construir un portal de referència del format en llengua catalana. “El portal ha d’identificar i fer seguiment d’aquells pòdcasts de l’àmbit cultural català que facin una aportació diferenciada, tant si són impulsats per un particular o una institució cultural”, diu el mitjà.

L’objectiu del projecte és “donar a conèixer i informar sobre els pòdcasts que hi ha en llengua catalana”, explicava recentment el director de Núvol, Bernat Puigtobella, en una entrevista a Comunicació 21.

“Oferim un acompanyament a pòdcasts que ens agraden, els ajudem en l’edició i la visualització. Hi ha un esclat de pòdcasts, cosa que ens permet veure-ho com una aposta a llarg termini. Volem crear una escuderia de pòdcasts en català”, reblava.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovaciˇ   NotÝcies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions