Notícies

La premsa de proximitat metropolitana protagonitza la nova exposició de l’Espai Línia
Dilluns, 16 de gener 2023

La propera exposició de l’Espai Línia posarà el focus en la trajectòria de la premsa de proximitat de l’àrea metropolitana. Amb el títol de Premsa de proximitat metropolitana. Un recorregut per la història, l’exposició s’inaugurarà oficialment el 27 de gener i es podrà visitar fins al 30 de maig.

La inauguració de la mostra comptarà amb les intervencions d’Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat; Ramon Grau, president de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC); Francesc Fàbregas, president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, i David Centol, editor del Grup Comunicació 21.

A l’acte assistiran més de 200 professionals del sector dels mitjans de proximitat i diverses autoritats, entre les quals el director general de Mitjans de Comunicació, Jordi del Río, i la directora general de Difusió, Eva Pomares.

Un centenar de capçaleres exposades

L’exposició farà un repàs per la història de la comunicació de proximitat a l’àrea metropolitana, en un recorregut fins a l’actualitat a través d’un centenar de capçaleres, amb originals i primers números. "Per donar forma a la mostra, durant tres mesos s’ha realitzat una ingent tasca de recerca per diversos arxius, la qual ha permès trobar joies fins ara mai exposades", assenyalen des de Comunicació 21.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions