Notícies

Canal TE prepara 'Ebrencs pel món', un programa de TV que vol donar a conèixer el talent del territori pels cinc continents
Dijous, 22 de desembre 2022

'Ebrencs pel món', dirigit pel periodista Dani Gutiérrez, és un nou projecte de televisió per donar a conèixer els ambaixadors de les Terres de l’Ebre que hi ha repartits pel planeta. Amb aquest programa, produït per LA PRODUCTORA per a la televisió local Canal TE, es vol fer visibles aquelles persones del territori que viuen i treballen a l’estranger per intentar que els seus coneixements i experiència puguin revertir al territori.

‘Ebrencs pel món’ es troba en fase de gravació i producció i a principis de 2023 es desplaçarà al continent asiàtic, amb la intenció de continuar després les filmacions per Oceania, Amèrica i Àfrica, a la recerca de persones de les Terres de l’Ebre que hi viuen i treballen.

Ebrencs pel món’ anirà dirigit a una audiència generalista, ja que considera que l’orgull de ser ebrenc és un argument compartit per gran part de la població. També s’apunta que la marca Terres de l’Ebre en sortirà reforçada i prestigiada mostrant un immens capital humà fins ara desconegut pel mateix territori.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies