Notícies

L’AMIC participa en el debat: Publicitat de proximitat: futur i perspectives, organitzat per Comunicació 21
Dimarts, 13 de desembre 2022

Comunicació 21 organitza el debat Publicitat de proximitat: futur i perspectives, a l’Espai Línia de Barcelona aquest dimecres 14 a les 18 h. Hi participarà Josep Ritort, secretari general de l’AMIC,  que respondrà a: com veuen els mitjans l’evolució de la publicitat local en les darreres dècades? Quina perspectiva tenen?  També participaran Miquel Campmany, degà del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i José Manuel Casanovas Roldós, conseller delegat de Roldós Media, moderats pel periodista Quim Miró. Posteriorment, hi haurà un torn de preguntes del públic assistent.

Durant la sessió, hi haurà interacció entre els ponents on abordaran les següents temàtiques: la creativitat publicitària en el món local; l’efectivitat i el retorn de la publicitat de proximitat; la relació de l’administració i el diners públic amb la publicitat i el món local; el pes de l’AMIC i la Premsa Comarcal en el seu desenvolupament, i el paper de la publicitat local en un món global, entre d’altres.

La sessió forma part del cicle que durant els mesos vinents abordarà diversos temes relacionats amb els mitjans, el periodisme i la comunicació de proximitat.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies