Notícies

Primera sessió de treball entre l'AMIC i Google
Dijous, 1 de desembre 2022

L'AMIC i Google inicien amb aquesta primera sessió de treball una col·laboració que té el propòsit d'establir una relació més estreta per donar resposta als canvis en l'escenari europeu, l'entrada en vigor de la nova directiva sobre continguts digitals, entre d’altres. Per aquest motiu, amb la col·laboració de la Fundació .cat, el pròxim dia 15 de desembre a l’Auditori del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya faran una primera reunió de treball amb més vuitanta editors i periodistes de mitjans de l’AMIC que ompliran l’aforament.

Luis Collado, directiu sènior de Google Spain i responsable dels acords amb els mitjans informatius, serà l'encarregat de compartir amb els associats de l'AMIC de quina manera la seva companyia treballa amb les notícies i com els seus productes volen donar resposta a les necessitats de la premsa de proximitat. Així mateix, analitzarà el nou marc legislatiu europeu i la manera en què impactarà en els mitjans digitals.

Segons paraules de Ramon Grau, president d’AMIC “Aquesta activitat amb Google és una mostra més de la voluntat de l'AMIC per establir acords de col·laboració amb els agents principals de l'ecosistema digital”. Tenir una via directa de comunicació amb aquesta corporació tecnològica és fonamental per donar resposta a les necessitats dels seus associats i alhora poder continuar innovant en el sector de la premsa de proximitat i treballar per una millor presència de la llengua catalana en aquestes plataformes digitals.
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions