Notícies

Un reportatge de la Revista Cambrils guanya el premi de Periodisme Mañé i Flaquer
Dilluns, 28 de novembre 2022

El reportatge "Quan mossèn Àngel va guiar set joves cambrilencs al cim de l'Aneto l'any1964", de Lluís Rovira i Barenys, i publicat a la Revista Cambrils de setembre de 2021 ha estat el guanyador del premi de Periodisme Mañé i Flaquer en la categoria de Comunicació Local, uns guardons que es van lliurar al pati del castell de Torredembarra.

En aquesta categoria s'havien presentat un total de 20 treballs tant en premsa escrita com audiovisuals. El jurat va destacar que "aquest treball neix a partir d’una petita història que, a mesura que avança, es va fent gran fins a fer-ne un retrat de l’època en què es va produir. Un gran exercici de microhistòria amb fonts originals i un important valor documental”.

L'actor Eloi Isern va ser l’encarregat de presentar la gala de lliurament dels guardons en aquesta convocatòria a la qual optaven un total de 150 treballs. En aquesta ocasió, l’actor tarragoní va donar vida al poeta i escriptor Joan Maragall, qui va ser secretari de Joan Mañé i Flaquer i amb qui, més d’un segle després, ahir va poder intercanviar algunes impressions gràcies a una complexa connexió televisiva amb el més enllà.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions