Notícies

La Bústia compleix 15 anys
Divendres, 18 de novembre 2022

El mitjà de comunicació, La Bústia, compleix 15 anys de vida. Per commemorar-ho, va organitzar una jornada, juntament amb l’Estudi Original de l’Eva Fernández, on la martorellenca Paula Ortega, Miss Univers Catalunya i infermera de professió,  conduia una xerrada dirigida a alumnes d’ESO I Batxillerat per parlar de la seva professió i dels problemes dels adolescents en l’àmbit de la salut mental.

Durant l'acte, la Paula va parlar de la depressió i l'ansietat que ha patit, i va normalitzar el fet de demanar ajuda: “El 2020, amb la pandèmia, vaig començar a anar a teràpia. Jo estava a Filipines i no podia treballar d’infermera perquè no tenia els papers d’allà, però tampoc podia tornar a Barcelona perquè no hi havia avions. Em sentia molt frustrada amb mi mateixa i això em va generar molt estrès que va acabar en una depressió”, que ha superat.

Es tracta d’un tema que va sortir durant l’entrevista a La Bústia el mes de setembre, un cop finalitzats els concursos de Miss Univers Catalunya i Miss Univers Espanya.

El director de La Bústia, Lluís Gutiérrez, ha afirmat que els dos actes “són una manera diferent de posar en valor i connectar artistes, professions i experiències vitals amb adolescents. Al mateix temps, fem la difusió i el reconeixement del gran treball i la predisposició de l’Eva, l’esperit de superació i constància de la Paula i la bona rebuda dels joves”.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions