Notícies

Neix Línia La Rambla, primera publicació de l’icònic indret barceloní
Dijous, 10 de novembre 2022

Dilluns 28 de novembre naixerà, en paper i en digital, el periòdic Línia La Rambla, que se centrarà exclusivament en aquest icònic passeig barceloní i els seus entorns. Amb una tirada de 10.000 exemplars mensuals, es distribuirà conjuntament amb la capçalera Línia Ciutat Vella, que des de ja fa 13 anys cobreix aquest districte de la ciutat.

Editada pel Grup Comunicació 21, serà l’onzena publicació Línia a Barcelona ciutat i la vintena de la xarxa a l’àrea metropolitana i entorns. L’edició digital s’actualitzarà diàriament i es podrà seguir a través del web linialarambla.cat i de les xarxes socials.

Línia La Rambla té el suport de l’entitat Amics de la Rambla i de la regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, que lidera el regidor Xavier Marcé, i vol esdevenir un actor principal en la dinamització del potent ecosistema hiperlocal d’aquest icònic indret.

“Farem el mateix periodisme de proximitat rigorós, plural i autoexigent que caracteritza tota la xarxa Línia, però aquest cop acotant més que mai la nostra lupa periodística en un indret singular que no és ni un barri ni un municipi, sinó un passeig conegut arreu del món”, afirma Arnau Nadeu, director editorial dels diaris Línia.

Línia La Rambla s’integrarà en l’estructura periodística de la redacció dels Línia, amb Nadeu i el subdirector d’edicions Albert Ribas al capdavant, i tindrà el periodista Andreu Asensio com a responsable directe.
El primer número, que es publicarà dilluns 28 de novembre, tindrà com a continguts periodístics destacats un reportatge sobre la Rambla dels veïns i una entrevista al president d’Amics de la Rambla, Fermín Villar, a més d’articles d’opinió de firmes reconegudes, d’un repàs de les principals notícies d’actualitat del mes i d’una completa agenda cultural, social i veïnal.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies