Notícies

El Tot Sant Cugat celebra el TOT Fotoportada
Dimecres, 26 de octubre 2022

El Tot Sant Cugat va celebrar ahir la 25à edició del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2022, un concurs de fotografia arrelat al municipi. La imatge Clareja a la platja de Muro - Mallorca, de Jordi de Febrer de Olives, ha estat la vencedora de la categoria web, mentre que Las puestas de sol en Cala Vadella, de @jadraque77, ha estat la guanyadora de la categoria Instagram.

En aquesta edició, que celebra 25 anys, s'han presentat més de 1.000 fotografies entre la categoria web i Instagram, i s'han repartit més de 8.000 euros en premis entre sopars, nits en hotels i spas, massatges o xecs de compra per a botigues locals, entre altes. L'acte, que ha reunit més d'un centenar persones, també ha donat el tret de sortida de l'exposició itinerant amb totes les fotografies, les quals es podran observar a la plaça de Lluís Millet, a la plaça de Barcelona, a la plaça de Can Quitèria i a la plaça d'Octavià.

Durant el lliurament de premis del TOT Fotoportada Hospital Universitari General de Catalunya 2022, Laura Grau, directora general del TOT, ha celebrat que el concurs fotogràfic s'hagi convertit en un referent al municipi: "Són 25 anys de fotografies, de moments de tota mena. En aquests 25 anys, s'han presentat aproximadament unes 20.000 fotografies. El TOT Fotoportada s'ha convertit en un indispensable per als santcugatencs que volen compartir els seus moments d'estiu".

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions