Notícies

Presentació del nou número del Món Sant Cugat al claustre del Monestir de Sant Cugat
Dimarts, 25 de octubre 2022

Més d’un centenar de persones van assistir a la presentació del tretzè número de la revista Món Sant Cugat celebrat al claustre d’un dels espais més emblemàtics de la ciutat, el Monestir de Sant Cugat. És aquesta joia arquitectònica, cultural i històrica la protagonista d’aquesta edició, amb un reportatge principal elaborat pel periodista santcugatenc Joan Ramon Armadás.

El director de la publicació, Xavier Grau, va subratllar la importància que té la informació local per apropar la història als ciutadans “des del TOT Sant Cugat, continuem apostant per la informació local de qualitat perquè creiem fermament que és una de les eines d’integració de la societat en el seu entorn. No t’estimes un lloc si no el coneixes. Un lloc on ens hi sentim reconeguts com a comunitat i referència per aquells que s’hi volen sentir partícips. El TOT i el Món volen ser això”.

La presentació va comptar amb la presència de la directora dels Museus de Sant Cugat, Alba Rodríguez i la tinent d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona. Aquesta última va destacar que “la revista se centra en la joia de la nostra ciutat. Joan Ramon fa un gran exercici de recerca i divulgació, però també descobreix els racons més amagats del Monestir”. Madrona també va assenyalar el valor de la publicació per tractar “patrimoni immaterial de la ciutat”.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions