Notícies

S’inaugura el Centre Audiovisual de la Vegueria, la nova seu transmèdia de canal te
Divendres, 21 de octubre 2022

El pròxim 24 d'octubre s'inaugurarà el nou Centre Audiovisual de la Veguera (CAV), un "hub" de mitjans de comunicació instal·lat al bell mig del Portal Centre Ciutat de Tortosa. A l'acte hi assistirà el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i començarà a les 16:30 h. Ja hi ha confirmada la presència de més de dues-centes personalitats.

Per part del Govern també assistiran Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació, el delegat del Govern i la major part de directors territorials, així com la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i també el president del Consell Audiovisual de Catalunya, Xevi Xirgo. En l'àmbit municipal l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigè, estarà acompanyada per la majoria d'alcaldes del territori, diversos regidors d'esports, i presidents de Consells Comarcals.

El CAV
El nou Centre Audiovisual de la Vegueria passa a ser la nova seu de la Televisió Local Terrestre (TDT), canal te, la qual renova imatge i marca després d'haver estat durant nou anys al barri de Sant Llàtzer, operant amb la denominació Canal Terres de l'Ebre. D'altra banda, dilluns també s'endegarà un segon canal TDT, amb el nom i marca esports te; i s'activaran finalment els comptes enrere per a l'arrencada de dos noves plataformes web (una per cada televisió local). Finalment, es presentarà també la nova imatge i web del diari digital ebredigital.cat, i de La Productora audiovisual.

Aquesta festa dels mitjans de comunicació de proximitat comptarà també amb la presència de l'AMIC, del conseller delegat de la Xarxa, Marc Melillas, del president de la societat Televisions Digitals Independents (TDI), de directors d'altres televisions locals d'altres regions del país, i de molts periodistes i professionals, inclòs el president del Col.legi de Periodistes.
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions