Notícies

El Grup de Periodistes Ramon Barnils celebra 20 anys
Dilluns, 19 de setembre 2022

El Grup de Periodistes Ramon Barnils van celebrar un acte d’aniversari que va aplegar una àmplia representació del món periodístic i comunicatiu català per commemorar els seus 20 anys. Els expresidents i el president actual de l’entitat van destacar la feina feta fins ara i van enunciar nous projectes periodístics de l’entitat.

El president actual, Enric Borràs, va centrar la seva intervenció en defensar el creixement sòlid del Grup en aquestes dues dècades i les línies de treball de la Junta que presideix destacant el projecte actual com una aposta de futur. Borràs va anunciar que l’Anuari Mèdia.cat es reinventarà en aquesta pròxima edició repensant el disseny i els continguts. A més, des de l’Observatori Mèdia.cat s’engegarà les properes setmanes un nou podcast per reforçar l’anàlisi mediàtica en el món audiovisual. A banda, Borràs va explicar que la setmana que ve representarà el grup amb una intervenció a la First Annual Conference on Freedom of the Media, a Washington, per parlar de les amenaces al dret a la informació i a la llibertat d'expressió a Catalunya.

La trobada va servir, també, per projectar més de 200 fotografies que resumeixen aquests 20 anys de trajectòria.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions