Notícies

La Veu de l’Anoia celebra els seus 40 anys
Divendres, 16 de setembre 2022

La Veu de l’Anoia compleix 40 anys i per celebrar-ho va portat a terme l’acte institucional de la celebració del 40 aniversari de la publicació el passat 2 de setembre. L’esdeveniment es va celebrar al recinte gastronòmic el Kubb de Sesoliveres i ha comptat amb més d’un centenar assistents.

L’esdeveniment va comptar amb més d’un centenar assistents. La presentació de l’acte va anar a càrrec del periodista Marc Vergés, qui va iniciar els parlaments donant la benvinguda a tots els assistents, tot donant pas a la directora general de La Veu, Pia Prat Jorda, i al director de redacció, Jordi Puiggròs. Tots dos van agraït al públic la seva presència així com la tasca de totes les persones que durant quaranta anys han fet possible que La Veu de l’Anoia encara sigui amb nosaltres.

A continuació, el president de l’Associació Catalana de Premsa Comarcal, Francesc Fàbregas, va voler expressar la seva estima per Igualada i La Veu. Tot seguit, el secretari de Difusió de la Generalitat, Jofre Llombart, va recordar que “aquests quaranta anys són el resultat d’una feina molt ben feta, treball constant i molta rigorositat”.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, també va voler dedicar unes paraules al públic i a La Veu agraint la tasca diària de tots els que fan possible que La Veu de l’Anoia surti cada divendres, així com un petit record d’anècdotes de la publicació. També va remarcar la importància que té aquest periòdic per a la ciutat i la comarca.

Després de la conferència magistral “La importància de la premsa comarcal en el nostre territori”, a càrrec de Marçal Sintes, periodista, director, entre d’altres càrrecs, de l’Institut de Recerca en Comunicació de Relacions Internacionals, hi va haver un reconeixement a diversos col·laboradors de la publicació.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions