Notícies

Tresdeu celebra la 2a edició de Foguera
Dilluns, 5 de setembre 2022

Tresdeu conjuntament amb l’Escola Valenciana han impulsat el cicle de conferències en la 2a edició de Foguera amb un cartell enfocat a visibilitzar noves idees i propostes culturals de la mà d’icones feministes i LGTBIQ+.

Les conferències es podran gaudir en el Jardí Botànic de la Universitat de València, a Catarroja i La Pobla de Vallbona els dies 8, 9 i 10 de setembre. Entre algunes de les confirmacions que assistiran a aquesta 2a edició de Foguera són Samantha Hudson, una de les personalitats més rellevants al món de l’activisme LGTBIQ+ i les xarxes socials ; Elizabeth Duval, filosofa i escriptora; Esther o Maria Juan, professional de la comunicació, May Ibañez, cantant i gestora cultural, entre d’altres.

Podeu veure tota la informació de les jornades, i on estan obertes les inscripcions gratuïtes per poder assistir, a la pàgina web oficial foguera.info.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions