Notícies

Més de 400 cerdanyolencs celebren l’aniversari del TOT
Dimarts, 19 de juliol 2022

El Tot Cerdanyola va celebrar el passat 14 de juliol la festa popular del seu 35è aniversari als jardins de Ca n’Ortadó. Més de 400 persones van assistir a l’acte i van gaudir dels espectacles d'entitats culturals locals com Castellers de Cerdanyola o l'Esbart Dansaire de Sant Marçal i també d'artistes individuals.

L’actual director i fundador del Tot Cerdanyola i president de l’AMIC, Ramon Grau, va destacar en l’acte que "el 1987 va començar l'aventura d'obrir una finestra a Cerdanyola, ciutat que a partir d'aquell moment va disposar d'un aparador al servei de les entitats i dels ciutadans. Són 35 anys creixent amb la ciutat".

El tercer tinent d'alcaldia, Javier Sánchez, també ha dedicat unes paraules en nom de l'alcalde que per agenda no hi ha pogut assistir. El regidor ha parlat de la feina del periodista local: "La proximitat, la rigorositat i la dedicació els converteix en un dels principals eixos de cohesió social i cultural del país". També ha ressaltat el seu important paper: "Sense informació no hi ha debat, i sense debat no hi ha democràcia".

Màgia, casteller, dansa i música
La celebració de l’aniversari va estar ple d’actuacions: Castellers de Cerdanyola, l’actuació del Mag ígor, la funció de l’Escola de Dansa Roger’s i una funció de dansa més tradicional amb l’Esbart Dansaire de Sant Marçal. Finalment, el Jazzduet va captivar el públic.

A més, es van repartir gorres, revistes i globus del TOT, es va instal·lar un photocol i el forn Valero va preparar coques per a tothom.

Podeu veure com es va viure l’aniversari dels 35 anys en aquest vídeo.

Exposició a la Sala Elisa Arimany
Encara queda una activitat en el marc de l’aniversari del TOT: aquests 35 anys han quedat recopilats de forma visual en una exposició que ja es pot visitar a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central. L'evolució de la revista reflexa també el camí que ha pres Cerdanyola des de finals dels anys XX, i al final, és també el mirall de les persones que hi viuen.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions