Notícies

L’AMIC fa 25 anys i ho celebra llançant la campanya Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat
Dimarts, 14 de juny 2022

El 15 de juny comença la campanya a TV3, RAC1, Catalunya Ràdio i als 500 mitjans associats a l’AMIC amb les veus dels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC) compleix 25 anys i es converteix en l’entitat amb el col·lectiu més gran i divers de mitjans de proximitat als territoris de parla catalana, amb 500 capçaleres associades entre mitjans digitals i en paper. Una fita històrica per a una associació que va néixer el 1997 i que ha anat evolucionant i sabent-se adaptar als nous reptes de futur, però sense canviar la seva vocació de servei cap als associats. I és amb motiu del seu aniversari que l’AMIC ha decidit llançar la campanya “Mitjans de proximitat, periodisme d’alta fidelitat”.

El president de l’AMIC, Ramon Grau, explica que és un eslògan que defineix la missió i la voluntat que l’Associació sempre ha defensat. “Perquè des de sempre som fidels als mitjans de proximitat professionals i de qualitat, propers a la gent i compromesos amb el bon periodisme. Això és el que ens ha portat a fer vint-i-cinc anys comptant amb la confiança de 500 mitjans i amb la fidelitat dels lectors; els coneixem bé i treballem per oferir-los la informació més rigorosa de la seva comunitat. Alta fidelitat, perquè estimem la premsa, perquè estimem la gent.”

La imatge de la campanya dissenyada per l’agència de publicitat Pixel i que compta amb les veus dels actors Jordi Boixaderas i Sílvia Bel, se centra en la fidelitat, la proximitat i el compromís amb el bon periodisme que és el que representen els mitjans de proximitat locals i comarcals per a la seva comunitat de lectors. Per representar-ho Pixel ha creat un cor de paper de diari, però que alhora uneix símbols del digital com comentaris, xarxes socials, newsletters... per tal de donar representativitat a tots dos suports, el paper i el digital. La campanya que començarà a mitjans de la setmana vinent es podrà veure i escoltar a TV3, Catalunya Ràdio i RAC 1, així com a les 500 capçaleres impreses i digitals que conformen l’AMIC.

D’altra banda, el pròxim 8 de juliol l’AMIC celebrarà la seva assemblea anual aquest any a la ciutat de Sant Cugat del Vallès, i serà allà on es presentarà la revista AMIC 25 anys que ha creat l’Associació i on s’ofereix una mirada de com es troba el sector avui dia, així com reptes de futur i tendències, i les experiències dels editors i editores que conformen els mitjans de l’entitat.

 

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions