Notícies

Tot Cerdanyola celebra 35 anys
Dijous, 2 de juny 2022

El mitjà de comunicació TOT Cerdanyola fa 35 anys i ho celebra amb la publicació d’un suplement especial en paper i en digital el proper 7 de juliol. Amb una difusió de 8.000exemplars repartits per tota la ciutat amb difusió al TOT Cerdanyola digital. Es destacaran temes del TOT i de la ciutat i es recolliran opinions de lectors, col·laboradors, entitats i clients.
A més, se celebraran diferents actes i esdeveniments per commemorar la data. A partir del 6 de juliol s’inaugurarà una exposició de fotografies històriques de la ciutat a la Sala Elisa Arimany de la biblioteca durant tot el mes de juliol. També el mateix 6 de juliol, a la Sala Enric Granados de la Biblioteca de Cerdanyola, organitzaran una taula rodona sobre l’evolució de la ciutat amb alcaldes, sociòleg i historiador. Finalment, el 14 de juliol se celebrarà un acte central amb la participació de les entitats de cultura popular de Cerdanyola.

 

Tot Cerdanyola
Tot Cerdanyola ofereix cada dijous 6.000 exemplars gratuïts distribuïts per més de 200 punts de la ciutat i té més de 30.000 usuaris únics mensuals al web. Així com més de 15.000 seguidors a les xarxes i 2.000 subscriptors a l’email i WhatsApp.

 
                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions