NotÝcies

RÓdio Ciutat de Tarragona celebra 8 anys
Dimarts, 24 de maig 2022

Ràdio Ciutat de Tarragona ha fet 8 anys des de la seva primera emissió. L’emissora encetava el seu camí com la primera ràdio per Internet de la ciutat en un moment en què el consum dels mitjans, la societat i les empreses estava canviant, amb l’objectiu de connectar els continguts amb els oients amb noves formes comunicatives i un engrescador projecte de comunicació on l’àudio fos el centre.
 

La trajectòria del mitjà
Al llarg d’aquests 8 anys, les formes de consum han seguit canviant i Ràdio Ciutat de Tarragona també ha apostat i anant-se adaptant de forma clara i decidida en el terreny audiovisual.

Precisament amb el podcast com a producte incipient, i després de diverses temporades de PodcastCity, la plataforma de podcast dirigida a la ciutadania i les entitats de la ciutat, des del 2021 Ràdio Ciutat aposta també per la plataforma Podcast Estudios oferint un espai, eines i facilitats als anunciants per comunicar-se de manera diferent, explicant el que passa al seu voltant de forma propera, amb la màxima qualitat i apostant fermament per la innovació.

“Amb un Premi Emprèn i Sorprèn per part de la Diputació de Tarragona, al llarg dels 8 anys, l’emissora ha anat avançant i evolucionant, però mantenint la filosofia del primer dia, amb unes instal·lacions a l’alçada i un equip jove i compromès, amb l’ànim de seguir sumant anys i amb la gratitud als oients i ciutadania per fer-ho possible”, destaquen des del mitjà

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovaciˇ   NotÝcies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions