NotÝcies

Camacuc presenta el c˛mic Feminismes per ajudar a difondre el debat feminista entre la joventut
Divendres, 20 de maig 2022

L’Editorial Camacuc ha presentatl el còmic Feminismes, el primer còmic valencià adreçat a la joventut que tracta el feminisme. La història internacional del feminisme, els micromasclismes, construccions d'identitat, mansplaining, dades i estadístiques, desinformació, curiositats, memòria històrica i escenes quotidianes conformen alguns dels continguts del còmic.

Des del departament d’Innovació Educativa de la Conselleria d’Educació s’ha enviat a tots els centres educatius un còmic juntament amb tres unitats didàctiques, una per a Primària, una altra per a Secundària i una altra per a Batxillerat, amb la intenció de dotar els centres de més material, divers i atractiu per a tractar el feminisme.

L'editorial Camacuc coneguda per editar la revista homònima, única revista en valencià per a xiquets i xiquetes, ha ressaltat la importància d'editar còmics com aquest. "Aquests tipus de còmic són necessaris per a crear debat en l'aula, en casai en el carrer. Necessitem material com aquest per a conéixer idees noves, reafirmar-nos en la que ja teníem i que ens ajuden a conformar-nos com a persones actives, conscients i respectuoses", declara Joan Escrivà, editor de la revista Camacuc.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovaciˇ   NotÝcies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions