NotÝcies

Neix EnpresaBidea, el diari econ˛mic i empresarial en euskera de VIA Empresa
Dijous, 28 de abril 2022

VIA Empresa incorpora una nova edició: EnpresaBIDEA, un diari digital sobre economia i empresa fet "en i per a" Euskal Herria i per descomptat, en euskera. “El nom denota parentiu: formem part d'una mateixa manera d'entendre l'actualitat econòmica i empresarial i com es relaciona amb el nostre dia a dia. Compartim, també, la visió i la determinació per contribuir al relat d'aquesta realitat des del nostre propi idioma, tant en català com en euskera”, destaquen des del mitjà.

VIA Empresa participa del nou diari al costat de l'equip basc que, des de les redaccions de Donostia – Sant Sebastià i Bilbao lidera el projecte. “Amb aquest nou instrument, pretenem generar i compartir aprenentatges, donar suport a iniciatives empresarials amb les quals compartim ADN i vincular-nos, encara més, a projectes innovadors que construeixen, des de l'honestedat, l'autenticitat i la proximitat” destaquen.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovaciˇ   NotÝcies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
Subscriu-te al nostre butlletÝ
  He llegit i accepto els termes i condicions