Notícies

El diari iSabadell organitza el Premi Sabadellenc de l’Any
Dimecres, 27 de abril 2022

El sabadellenc més destacat per votació popular sortirà nomenat com a Sabadellenc de l’Any. El diari digital iSabadell ha organitzat per primer cop el Premi Sabadell de l’Any coincidint amb el desè aniversari del mitjà.
La votació popular es va obrir el passat 19 d’abril a la pàgina web del diari i tancarà el proper 3 de maig. El cantant Sergio Dalma, la waterpolista Maica Garcia, el nedador paralímpic Òscar Salguero, l’escriptora Montse Barderi i el doctor Manuel Cervantes són els nominats que optaran al premi.

L’objectiu del premi és visibilitzar, reconèixer i projectar el talent sabadellenc. “Es tracta d’un reconeixement que inclou disciplines molt diverses i mèrits de tota mena però que tenen en la ciutat i l’excel·lència el seu mínim comú denominador”, destaquen des del mitjà.

L’entrega del premi
L’entrega del premi es farà en un acte públic el 4 de maig de 2022 al Teatre Principal. Les invitacions, que seran gratuïtes, es podran recollir i reservar a través de la web de l’Ajuntament de Sabadell, col·laborador del Premi Sabadellenc de l’Any.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions