Notícies

Torna el Diari La Veu del País Valencià
Dilluns, 25 de abril 2022

El Diari La Veu del País Valencià torna a publicar-se com a diari digital. Després que la capçalera hagués de tancar a finals del 2019 per motius econòmics, avui el País Valencià recupera un dels mitjans referents del territori.

El mitjà impulsat per l’editor Moisès Vizcaino torna “amb la finalitat d’atènyer la igualtat lingüística en el sistema comunicatiu valencià i consolidar una capçalera 100% en valencià”.

La tornada del diari és possible gràcies al suport de 1.030 persones, que anomenen “agermadades”, que aporten una contribució econòmica anual, i a les subvencions de Plataforma per la Llengua, la Generalitat Valenciana i la Generalitat de Catalunya.

Uns dels objectius del mitjà és aconseguir més agermanament per poder créixer i ampliar el nombre de redactors a les diferents comarques del País Valencià. En un article publicat a l’edició d’avui, Moisès Vizcaino, impulsor del diari, afirma: “La responsabilitat és comuna i col·lectiva, vostra i nostra. Hui no tenim cap hipoteca institucional, com mai hem tingut cap hipoteca bancària, ni amb les grans corporacions empresarials. Tots nosaltres depenem de nosaltres mateixos”.

Nous suplements temàtics
A banda de recuperar la capçalera, Edicions Diari La Veu editarà la revista temàtica La Veu dels Llibres i, segons explica Comunicació 21, posarà en marxa dos suplements temàtics, Esplai La Veu i La Veu d’Hipàtia, que apareixeran durant aquest 2022.

 




                
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Avís legal   Política de privacitat   Política de cookies