Notícies

El Gerió Digital publicarà informació de servei en ucraïnès pels refugiats a Girona
Dijous, 7 de abril 2022

El Gerió Digital, diari gironí associat a l’AMIC, ha començat a publicar totes aquelles notícies que van dirigides a la comunitat ucraïnesa refugiada a la demarcació de Girona en la seva llengua materna.

El director d'El Gerió Digital, Marc Estarriola, assegura que la situació actual és "excepcional, no només a nivell humanitari sinó també informatiu", per la qual cosa "és de vital importància que els mitjans de comunicació estem a l'altura de les circumstàncies i fem un esforç en ajudar les famílies desplaçades en tot el que es trobi al nostre abast".

Cada un dels articles que es publiquin comptaran amb una versió en català i aquesta, alhora, s'enllaçarà amb una segona interpretació en ucraïnès. Les notícies no seran visibles a la portada i l'única manera d'accedir-hi serà a través de la versió en català o bé amb l'enllaç directe que es distribuirà pels principals grups de WhatsApp, Facebook i Telegram de la comunitat ucraïnesa a Girona.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions