Notícies

Comarques de Ponent rep el guardó de Periodisme i Comunicació de l’Associació Hera
Dijous, 7 de abril 2022

El mitjà de comunicació Comarques de Ponent ha rebut el guardó de Periodisme i Comunicació de l’Associació Hera per una publicació al diari, de la segona quinzena de gener, on es va dedicar una peça sobre la menopausa i una entrevista a una jove a la qual se li va induir.

L’entrega es va fer el passat 24 de març a càrrec de Silvia Vigatà, presidenta de la Federación de empresarias BPW España. El restaurant Davall de la Llotja de Lleida va acollir la cerimònia d’entrega. Durant el transcurs de l’acte, es va obsequiar les premiades amb un guardó dissenyat especialment per a l’ocasió. Es tracta d’una escultura de l’artista argentí establert a Lleida Miquel Àngel González, rèplica del logotip de l’associació HERA.

Per finalitzar l’acte, es va llegir el poema Donaenpausa de la periodista i comunicadora Berta Palau. La cloenda va anar a càrrec de la presidenta i fundadora de l’associació Hera, Maria Antònia Roca i va comptar amb la presència de la diputada Helena Martínez en representació de la Diputació de Lleida.

 
            
Associa't   Planifica una campanya   Innovació   Notícies   Qui som   Junta   Objectius   Serveis   25 anys   Mitjans digitals   Mitjans en paper   Contacta'ns   
Amb el suport de:
Amb la col·laboració de:
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions