Notícies

Exterior.cat compleix tres anys
Divendres, 21 de gener 2022

El diari que explica què fa Catalunya al món, Exterior.cat, compleix tres anys de vida des de la seva posada en marxa el 21 de gener de 2019. A més, en els últims 12 mesos, la publicació ha superat les 400.000 pàgines vistes segons Google Analytics i ha ampliat a 175 el nombre de països amb lectors que segueixen el diari.

L’editor-administrador del Grup Comunicació 21, David Centol, assegura que “hem consolidat Exterior.cat en sintetitzar la cobertura informativa dels casals catalans agrupats per tots els continents; tenim lectors de més de 175 països diferents i la comunitat continua creixent”.
En aquest sentit, Centol subratlla que “l’equip liderat pel periodista Quim Miró ha sabut cobrir, diàriament, una demanda informativa des d’una òptica diferent i complementària a la dels altres periòdics digitals catalans”.

Suport a l’emprenedoria catalana internacional
La prioritat d’Exterior.cat també implica contribuir a donar visibilitat a l’acció exterior de la Generalitat, especialment de les seves delegacions i d’ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Un altre dels seus objectius és seguir el procés d’internacionalització de les empreses catalanes.

“Exterior.cat està desenvolupant el seu pla estratègic per als dos anys vinents, on es continuarà reforçant i potenciant la cobertura informativa en l’àmbit econòmic internacional i la secció d’opinió”, assenyala l’editor David Centol. En aquest sentit, afegeix que “és la nostra prioritat informativa donar visibilitat i acompanyament a les empreses catalanes a l’exterior, molt especialment a les petites i mitjanes empreses i als seus emprenedors”.

 
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions