Notícies

L’AMIC estrena nova web
Dimecres, 19 de gener 2022

L’AMIC està d’estrena. L’Associació ha renovat el disseny de la seva web, apostant per una major presència de la imatge, prioritzant el fet de donar a conèixer les activitats de l’AMIC i enfocant-se en una major usabilitat per l’usuari.

La plataforma digital té l’objectiu de donar suport als 475 mitjans de comunicació associats a l’entitat i ser un referent per als professionals de la comunicació, les administracions, pel conjunt del sector de mitjans d’informació i per a les empreses del territori.

Uns dels canvis més destacats és la incorporació de l’apartat AMIC Media, a través del qual l’AMIC articula campanyes de publicitat per a les diverses empreses interessades. També, s’ha creat una nova secció de fotografies, on es poden trobar imatges dels diversos esdeveniments de l’AMIC des del 2006 fins ara. A més a més, s’ha dissenyat un nou menú, molt més intuïtiu, on es reflecteix tot el que fa l’Associació.

D’una banda, amb la nova web, s’ha volgut facilitar als mitjans associats l’accés a conèixer tots els serveis dels quals disposen a través de l’Associació: banc d’imatges, banc de continguts, control d’audiència, carnets de premsa, etc. Així com, informar de totes les novetats dels mitjans de comunicació associats a través de la secció de Notícies. I, d’altra banda, proporciona informació a aquelles empreses i administracions públiques interessades a crear campanyes de publicitat a través de la premsa de proximitat de com fer-ho de la manera més senzilla. L’Associació s’encarrega de tot el procés, amb l’objectiu de fer arribar el missatge, a través dels mitjans associats, a tots els segments que l’anunciant vulgui.

El President de l’AMIC, Ramon Grau, destaca que l’Associació ha apostat per modificar la seva pàgina web corporativa “amb el fi de complementar i millorar tots els serveis per als associats, empreses i administracions públiques; aplicant un disseny responsive, intuïtiu i molt més visual. A més, la transformació digital vol ser un punt d’inflexió en la manera d’actuar de l’AMIC durant els propers anys”.

L’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació
Des de l’AMIC s’afavoreix l’intercanvi d’experiències professionals, opinions i suggeriments entre tots els associats, es desenvolupen plataformes conjuntes que permeten a tots els editors gaudir d’unes eines i recursos que contribueixen a millorar els seus sistemes de gestió i la qualitat dels seus mitjans.

Entre els objectius prioritaris de l’Associació està: defensar els interessos dels associats i del conjunt de la premsa, representar els associats davant de les administracions, promoure iniciatives en benefici de la premsa, dignificar el col·lectiu, facilitar la planificació de publicitat i intercanviar coneixements i informació entre els seus membres.

 
Subscriu-te al nostre butlletí
  He llegit i accepto els termes i condicions