CatalÓ / Castellano / English
AMIC NOT═CIES SERVEIS └REA DIGITAL └REA PAPER MITJANS ASSOCIATS └REA CONEIXEMENT └REA RSC CONTACTE
AMIC Illes Balears
L’AMIC - Illes Balears de Mitjans d'Informació i Comunicació va constituir-se l’any 2009 amb la voluntat de ser l’interlocutor vàlid de la premsa gratuïta i mitjans digitals de les Illes Balears.

Actualment en formen part més d'una vintena d'associats, dels quals 8 són publicacions en paper i 6 compten amb el control d'OJD/PGD, i 15 són mitjans digitals dels quals 7 estan auditats per OJD Interactiva.

Entre les activitats que ha desenvolupat l'AMIC-Illes Balears destaca la Jornada sobre Periodisme de Proximitat 2.0 a Palma. L’acte, que es va celebrar el 4 de marc de 2011 al Centre de Cultura “Sa Nostra”, tenia per objectiu analitzar la irrupció de les 2.0 en el periodisme de proximitat, analitzar els nous desafiaments que planteja la xarxa al món del periodisme i veure com aquest sector s’està adaptant a la nova realitat comunicativa.

L’esdeveniment va comptar amb la presència de directors de mitjans digitals de Catalunya i les Illes que van intercanviar experiències sobre el funcionament dels seus respectius mitjans. La jornada estava dirigida a editors, periodistes, associats de l’entitat, gabinets de premsa i comunicació, agències de publicitat, institucions i administracions entre d’altres.
 

AMIC - Codi Deontol˛gic - AvÝs legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la colĚlaboraciˇ de:
[Web creada per Duma Interactiva]