Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Avantatges i xifres<< Tornar
EFECTIVITAT PUBLICITÀRIA

La premsa en paper i els mitjans digitals són uns dels suports més efectius en relació amb els costos i la difusió publicitària. La seva varietat de més de 250 mitjans permet fer una segmentació de mercat segons el públic a qui es vulgui arribar en cada moment a un preu raonable.

UN MITJÀ PROPER

La força d'una gran part de la premsa gratuïta i digital és la seva proximitat i popularitat. La majoria dels mitjans digitals i publicacions gratuïtes estan molt arrelades al territori o a un target molt concret.

ALTA PENETRACIÓ EN EL MERCAT

Actualment tres de cada quatre catalans tenen l’hàbit de llegir publicacions de premsa gratuïta. Arribem a una audiència consolidada de més de 5 milions de lectors. Això vol dir que superem de llarg la mitjana de difusió dels quatre principals diaris que s’editen a Catalunya.

PERIODISME DE QUALITAT

Premsa gratuïta i digital estan plenament professionalitzades i generen productes periodístics de qualitat i interès periodístic.

UNA GRAN TIRADA I AUDIÈNCIA

La premsa gratuïta associada té un tiratge total per edició de més de tres milions d'exemplars distribuïts periòdicament per tot Catalunya. Amb una difusió de més de 5,5 milions de lectors, aquestes dades ens constaten el pes i la importància de l’Associació entre els mitjans de comunicació escrits.

Els nostres mitjans digitals sumen més de 1.500.000 usuaris únics mensuals i més de 46.000.000 de pàgines vistes al mes auditades per OJDInteractiva.


 

AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]