Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Serveis<< Tornar
L’Associació ha desenvolupat una eina de planificació comercial (PlanifiCAT) en la que es pot veure una xarxa de més de 250 mitjans i fer-ne una selecció a partir de determinades categories: paper o digital; mitjans generalistes, temàtics o territorials; per targets, afinitats o consums determinats; i visualitzar les diferents opcions de campanyes publicitàries amb tot el detall de dades de tirades, audiències, usuaris únics per àmbits geogràfics, nivells de renda, preus, descomptes...

Actualment les audiències es fragmenten i és fa més difícil trobar un únic mitjà que arribi a assolir grans nivells d’audiència, és llavors quan el nostre model de planificació de mitjans en xarxa esdevé més útil i necessari per als anunciants. Una campanya planificada amb mitjans de proximitat i temàtics líders que són de confiança per part del lector, aconsegueix una audiència i un impacte més gran.

A l’Associació tenim les eines i un equip de persones que ajuden a les empreses i agències de publicitat a planificar campanyes a mida, tant de cobertura com de preu. Cada cop són més les marques que confien amb aquesta metodologia impulsada des de l’AMIC.

Només ens heu de dir quina zona voleu cobrir i quin pressupost teniu i nosaltres podem fer la resta. Fem les planificacions, assessorem, gestionem els descomptes, les ordres de publicitat, els materials i un cop posat l'anunci, us fem arribar els comprovants d'inserció i en el cas dels digitals, els resultats que hi ha hagut de la campanya. Tot amb una sola factura i un sol pagament.

Som el vostre interlocutor, facilitant-vos totes les gestions. Consulteu-nos:
comercial@amic.media o 93 452 73 71

 

AMIC - Codi Deontològic
Avís legal | | Política de cookies

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 -
info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]