AMIC<< Tornar
Dimecres, 21 de octubre 2009
L’ACPG i el Grup Comunicació 21 signen un conveni de col·laboració d’intercanvi de continguts i d’informació
Redacció
 
David Centol (esquerra), editor del Grup Comunicació 21, i Alfons Udina (dreta), President de l'ACPG.
David Centol, editor del Grup Comunicació 21, i Alfons Udina, President de l’ACPG van signar ahir un conveni de col·laboració entre ambdues entitats. L’acord s’estableix per un període de dos anys, des de setembre del 2009 fins al setembre del 2011.

Amb aquest conveni, el portal Comunicacio21.com ofereix establir un canal d’informació privilegiat per transmetre informació corporativa de l’ACPG, així com difondre una columna d’opinió del Secretari general, Josep Ritort, i també d’editors de l’Associació.

Com a contrapartida, l’ACPG nomenarà Comunicacio21.com com a patrocinador dels actes que es convoquin durant els dos anys de vigència del conveni i també difondrà entre els associats les peces informatives del portal de comunicació relacionades amb l’Associació.

El Grup Comunicació 21 és un grup que edita el portal Comunicacio21.com, portal especialitzat en l’actualitat comunicativa nacional, el portal Cultura21.cat i la Revista Benzina (www.revistabenzina.cat), ambdós mitjans de temàtica cultural.

L’ACPG va néixer el 1997 amb la voluntat de ser l’interlocutor vàlid d’un col·lectiu que gaudeix d’una gran popularitat i difusió entre els sectors de la població i és el de la premsa gratuïta. Actualment agrupa unes 130 capçaleres de premsa gratuïta i 70 portals web, àrea impulsada recentment per l’Associació amb la voluntat de ser presents a Internet.


ACPG - Codi Deontològic - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@acpg.cat