La Fundació Bancària ”la Caixa” i MicroBank facilitaran l’accés a estudis de postgrau a l’estranger a estudiants excel·lents
últims articles
La Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren un Cruyff Court a Banyoles amb Andreu Fontàs
 
CaixaBank, 'Banc de l'Any 2018' a Espanya per The Banker
 
Isidre Fainé, escollit president de l’Institut Mundial de Bancs Minoristes (WSBI)
 
CaixaBank implantarà DayOne a Espanya i Portugal l’any 2019 per ser el banc de referència de l'economia de la innovació
 
CaixaBank obté un benefici de 1.768 milions durant els nou primers mesos, un 18,8 % més
 
L'aplicació mòbil de CaixaBank, premiada pel Bank Administration Institute (BAI) per la seva innovació en l'experiència d'usuari
 

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, i el president de MicroBank, Antonio Vila, han signat un conveni de col·laboració perquè els candidats excel·lents que no hagin obtingut una de les beques de "la Caixa" puguin accedir a un finançament en condicions preferents per cursar estudis de postgrau a l’estranger.

En aquest sentit, els candidats seran informats que, en el cas que no obtinguin la beca, podran accedir a un préstec, amb condicions molt favorables i sense cap tipus d’aval ni garantia, que els cobrirà la matrícula dels estudis que vulguin cursar i les despeses de manutenció corresponents.

La Fundació Bancària ”la Caixa” bonificarà a l’estudiant els interessos del préstec rebut durant el període de carència, que va des de la formalització de l’operació fins a un any després de finalitzar els estudis finançats i amb un màxim de 42 mensualitats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar l’oportunitat a aquests joves excel·lents perquè puguin estudiar i formar-se als millors centres o universitats del món.

A la convocatòria 2018 de les beques ”la Caixa” de postgrau a l’estranger s’hi han presentat 1.226 candidats, 483 dels quals han estat qualificats com a excel·lents en la fase de preselecció, i d’aquests, 120 han obtingut una de les beques.

Des de l’inici del Programa de Beques de postgrau a l’estranger, el 1982, fins a la convocatòria de l’any 2018, ”la Caixa” ha destinat una inversió acumulada de més de 160 milions d’euros a la formació de 3.335 estudiants espanyols a l’estranger. Aquest programa de beques és el més important d’Espanya i un dels més rellevants del món.

MicroBank, el banc especialitzat en microfinances participat íntegrament per CaixaBank, és l’únic banc d’Espanya dedicat exclusivament al finançament de projectes a través de microcrèdits. L’entitat va ser pionera en aquest model de negoci i continua sent la que més recursos hi destina. El banc ofereix microcrèdits dirigits a emprenedors i microempreses; i microcrèdits personals i familiars, que tenen com a objectiu atendre necessitats que facilitin el desenvolupament personal i familiar.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media