La Fundació Bancària ”la Caixa” i MicroBank facilitaran l’accés a estudis de postgrau a l’estranger a estudiants excel·lents
últims articles
Isidre Fainé rep el Premi Forbes a la Filantropia 2018
 
CaixaImpulse selecciona 20 projectes de recerca biomèdica per facilitar la seva transferència al mercat
 
7.000 infants i adolescents de Catalunya participen en les activitats vacacionals i saludables de CaixaProinfància
 
L’Obra Social ”la Caixa” premia dos equips de joves catalanes amb projectes d’innovació social i mediambiental
 
Isidre Fainé, proposat per presidir l’Institut Mundial de Bancs Minoristes (WSBI)
 
S'inaugura el nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou
 

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, i el president de MicroBank, Antonio Vila, han signat un conveni de col·laboració perquè els candidats excel·lents que no hagin obtingut una de les beques de "la Caixa" puguin accedir a un finançament en condicions preferents per cursar estudis de postgrau a l’estranger.

En aquest sentit, els candidats seran informats que, en el cas que no obtinguin la beca, podran accedir a un préstec, amb condicions molt favorables i sense cap tipus d’aval ni garantia, que els cobrirà la matrícula dels estudis que vulguin cursar i les despeses de manutenció corresponents.

La Fundació Bancària ”la Caixa” bonificarà a l’estudiant els interessos del préstec rebut durant el període de carència, que va des de la formalització de l’operació fins a un any després de finalitzar els estudis finançats i amb un màxim de 42 mensualitats.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar l’oportunitat a aquests joves excel·lents perquè puguin estudiar i formar-se als millors centres o universitats del món.

A la convocatòria 2018 de les beques ”la Caixa” de postgrau a l’estranger s’hi han presentat 1.226 candidats, 483 dels quals han estat qualificats com a excel·lents en la fase de preselecció, i d’aquests, 120 han obtingut una de les beques.

Des de l’inici del Programa de Beques de postgrau a l’estranger, el 1982, fins a la convocatòria de l’any 2018, ”la Caixa” ha destinat una inversió acumulada de més de 160 milions d’euros a la formació de 3.335 estudiants espanyols a l’estranger. Aquest programa de beques és el més important d’Espanya i un dels més rellevants del món.

MicroBank, el banc especialitzat en microfinances participat íntegrament per CaixaBank, és l’únic banc d’Espanya dedicat exclusivament al finançament de projectes a través de microcrèdits. L’entitat va ser pionera en aquest model de negoci i continua sent la que més recursos hi destina. El banc ofereix microcrèdits dirigits a emprenedors i microempreses; i microcrèdits personals i familiars, que tenen com a objectiu atendre necessitats que facilitin el desenvolupament personal i familiar.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media