CaixaImpulse: amb els imprescindibles de la recerca
últims articles
L'aplicació mòbil de CaixaBank, premiada pel Bank Administration Institute (BAI) per la seva innovació en l'experiència d'usuari
 
El 43% dels alumnes catalans accediran aquest curs a l’educació complementària i transformadora de l’Obra Social “la Caixa”
 
La Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona inauguren un Cruyff Court a Les Roquetes
 
Isidre Fainé rep el Premi Forbes a la Filantropia 2018
 
CaixaImpulse selecciona 20 projectes de recerca biomèdica per facilitar la seva transferència al mercat
 
La Fundació Bancària ”la Caixa” i MicroBank facilitaran l’accés a estudis de postgrau a l’estranger a estudiants excel·lents
 
Foto: CosmoCaixa Barcelona

L’aposta per la recerca és un dels pilars del Pla Estratègic, que preveu triplicar la inversió en aquest àmbit fins arribar als 90 milions el 2019. Així ho ha palesat la nova campanya de comunicació de la Fundació Bancària, que ret homenatge als científics que dediquen la seva vida a preservar un dels béns més apreciats: la salut. Ells són els Imprescindibles.

En aquesta línia també s’han presentat els 23 projectes seleccionats per CaixaImpulse, l’objectiu dels quals és facilitar la translació a la societat del coneixement científic a través de patents, creació d’empreses o acords de transferència.            

En el camp cultural, destaca la programació de primer nivell que ofereixen els vuit centres que configuren la xarxa de CaixaForum. Entre les exposicions vigents o de propera inauguració hi ha Warhol. L’art mecànic (CaixaForum Barcelona); El món de Giorgio de Chirico. Somni o realitat (CaixaForum Madrid); Disney. L’art de contar històries (CaixaForum Sevilla) i Goya i la cort il·lustrada (CaixaForum Saragossa).

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media