Ajuntament de Barcelona
La majoria d'equipaments obriran en horari habitual, tot i això, alguns l'han hagut de modificar per adaptar-se a les necessitats de l'espai.

 

 

 

Barcelona reobre els equipaments juvenils i les instal·lacions esportives que encara estaven tancades
La reobertura es farà amb totes les directrius sanitàries i amb cita prèvia

Barcelona obre els equipaments juvenils a partir d'aquest dilluns 22 de juny. La reobertura es farà amb totes les directrius sanitàries i amb cita prèvia. La majoria d'equipaments obriran en horari habitual, tot i això, alguns l'han hagut de modificar per adaptar-se a les necessitats de l'espai. També aquest dilluns s'obriran les instal·lacions esportives municipals que encara estaven tancades, incloses algunes piscines descobertes.
 
Per altra banda, a partir del 29 de juny, l'Ajuntament té previst reobrir les sales d'estudi. Ho faran amb cita prèvia, aforament limitat al 50% i horari reduït. El cap de setmana previ a les proves de la selectivitat, es farà un horari especial.
 
La reobertura presencial dels serveis juvenils es realitzarà amb cita prèvia. Tot i això, alguns serveis, com els punts infoJOVE, els quals han mantingut telemàticament la seva activitat durant tot l'estat d'alarma, compaginaran l'atenció individual i presencial amb la virtual. El servei d’escolta i acompanyament per a joves ‘Aquí t’escoltem’ i el Centre per a Famílies amb fills i filles adolescents també reobrirà el pròxim dilluns en el seu horari habitual.
 
Pel que fa als Punts JIP – ‘Jove, informa’t i participa!’-, que exerceixen la seva tasca en el marc dels instituts de secundària, organitzaran més de 100 activitats gratuïtes per a adolescents durant el mes de juliol. La gran majoria seran activitats presencials, però també es realitzaran en format online aquelles que, a causa de les mesures de seguretat, no sigui possible realitzar de manera presencial.
Aquestes activitats se sumaran a les diferents propostes per a adolescents organitzades per equipaments joves i altres espais de la ciutat dins de la campanya 100% estiu. El tret de sortida serà el 29 de juny i comptarà amb prop de 200 activitats gratuïtes que requeriran inscripció prèvia i autorització per part de les famílies.
 
‘Joventut connectada’
 
Paral·lelament, i després del cicle d’activitats online ‘La joventut no s’atura’, s’han seguit mantenint propostes i activitats virtuals a través del Twitter de Joventut. Sota el nom ‘La joventut connectada’, s’han proposat més d’una desena de trobades en obert durant el mes de juny que s’aniran estenent al llarg de l’estiu.
 
Entre les propostes, destaca el concurs de fotografia #ATENewView que premiarà les millors imatges que representin la nova normalitat. També destaquen les converses sobre emocions i experiències com la gestió de conflictes, els camins professionals a escollir o com preparar una escapada en furgoneta aquest estiu. A més, s’organitzaran trobades per resoldre dubtes sobre els ajuts de lloguer i hipoteca, per aj
udar en la cerca de feina i per aprendre a treure un excel·lent al treball de recerca.

Notícies relacionades
La Comissió de la Renda Garantida expressa “preocupació” pel desplegament de l’Ingrés Mínim Vital a Catalunya
Govern, patronal, sindicats i entitats reclamen al Ministeri coordinar la gestió en una finestreta única i fer-la compatible amb l'ajuda catalana
El 70% dels usuaris de residències i el 56% de treballadors infectats de Covid-19 són asimptomàtics
Vall d'Hebron veu “insuficient” el cribratge basat només en símptomes per detectar tots els casos en aquests centres
Els ingressos de les famílies vulnerables s’han reduït un 31% per l’impacte de la Covid-19
Una enquesta de Save The Children apunta que l’entrada de diners en aquestes llars no arriba als 7.000 euros anuals
Afers Socials retira cautelarment a Eulen la gestió de dues residències de gent gran de Barcelona
Els centres Bertran Oriola i Mossèn Vidal i Aunòs tenen expedients oberts per irregularitats durant la pandèmia
 
Veure més notícies
 
Cultura popular
Un cicle de comèdies online per combatre el confinament
La Federació Catalana de Cineclubs i la biblioteca Vapor Vell organitzen ‘A riure, que no és poc!’
El Tradicionàrius convida a celebrar Sant Joan amb la (tele)Revetlla Folk
Hi actuaran Aires del Montseny, La Portàtil FM, l’Orquestrina Trama i colles de diables
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71