Les propostes de l’Ens
   
   
   
   
   
 
 


 


 

11 d'abril, presentació de la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

És el gran aparador dels grups amateurs de teatre de Catalunya, la millor oportunitat per a conèixer el talent dels elencs no professionals presents arreu del país. Ens referim, lògicament, a la Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya a Pineda de Mar, que enguany tindrà lloc entre el 26 i 28 d'abril.

La presentació del programa de la 17a edició, dijous 11 d'abril (19:00h) a la seu de l'Ens de l'Associacionisme Cultural Català (Carrer València 558, 6è 1a), comptarà amb la participació de l'alcalde de Pineda de Mar Xavier Amor, la presidenta de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya Montserrat Condeminas i el president del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar Josep Crego.

Més enllà de l'organització d'un programa d'actuacions molt extens, que habitualment pivota entre les 70 i 80 actuacions, la Mostra Nacional de Teatre Amateur s'ha consolidat com un gran punt de trobada entre tots els grups del panorama escènic amateur català. Una excusa perfecta per reforçar llaços entre elencs de diferents punts del territori o grups que, tot i haver coincidit en els múltiples concursos i mostres que se celebren arreu de Catalunya, no havien establert cap mena de col·laboració.

Com és habitual, l'organització de la Mostra va obrir una convocatòria pública per a decidir el cartell de la present edició. La proposta guanyadora, obra de Rubén Lucas García, destaca per un disseny colorista i que transmet proximitat.

Les bandes musicals, protagonistes per Sant Jordi del cicle de cultura popular a l’Ateneu Barcelonès
El 23 d'abril el jardí de l'Ateneu acollirà un concert gratuït de la banda de la Federació Catalana de Societats Musicals
Cabrils acull una jornada de debat sobre del patrimoni cultural i immaterial del Maresme
Dissabte 27 d’abril tindrà lloc la XIII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme
El 9 d’abril Adifolk presenta l’Aplec Internacional 2019 a l’Arts Santa Mònica
S’obren les inscripcions per a la 3a Diada d’Adifolk del 13 de juliol
Una guia reivindica els establiments emblemàtics de Barcelona
Dos documentals commemoren el 50è aniversari dels Castellers de Barcelona
Fundats el 1969, els Castellers de Barcelona són la quarta colla més antiga de Catalunya amb continuïtat ininterrompuda.
S'inaugura l'exposició 'Espai i festa', que mostra la força de la cultura col·laborativa
La mostra es pot visitar fins al 29 de març a la Fundació Festa Major de Gràcia i després per diferents espais dels barris de Barcelona

Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media