Podem apostar per una verema a la llum de la lluna plena i les estrelles, una visita guiada pel celler de Ca n’Estella i un sopar a la fresca maridat amb els vins Clot dels Oms.

 


 

La verema al Penedès per a tothom
La zona enològica de Catalunya és per excel·lència el Penedès, on cada setembre, amb motiu de la verema, s’hi realitzen activitats de tot tipus i per a tots els públics

Setembre és el mes en que tot torna a començar, però també és temps de verema. Al llarg del territori català, les zones on se celebra la verema són moltes, però si n’haguéssim de destacar alguna, seria el Penedès, per la seva àmplia experiència i el gran ventall de vinyes que s’hi troben. Així doncs, el setembre és possiblement una de les millors èpoques per acostar-se a aquesta zona i descobrir la feina que fan pagesos, enòlegs i elaboradors per portar-nos els millors vins de la terra a la nostra taula.

Amb motiu de la verema, la zona del Penedès ofereix un ampli ventall d’activitats molt variades i dirigides a tots els públics. Per exemple, podem apostar per una verema a la llum de la lluna plena i les estrelles, i que segueix la tradició que utilitzaven els nostres avantpassats. Aquesta activitat també inclou una visita guiada pel celler de Ca n’Estella i un sopar a la fresca maridat amb els vins Clot dels Oms.

Una altra opció és una experiència que barreja vins i art: una activitat per a tota la família on tant adults com nens podran aprendre a utilitzar vi com a pintura per deixar volar la seva imaginació. L’activitat es completa amb un esmorzar que inclou productes de proximitat o bé amb una passejada amb Segway.

Aquests són només alguns exemples d’allò més atractius de les més de trenta activitats organitzades a la zona del Penedès i amb un vincle comú: el vi i tot el que l’envolta. El que serà més complicat és escollir una sola activitat, ja que totes són igual de desitjables.

Per a més informació, visiteu Enoturisme Penedès.

 

Els plats més típics de les comarques de Barcelona
Enamora’t de les comarques de Barcelona amb 10 sortides imprescindibles (part 2)
Enamora’t de les comarques de Barcelona amb 10 sortides imprescindibles (part 1)
Quan ve el temps de menjar castanyes…
Les millors propostes per gaudir de les castanyes en família, amics o en parella al mateix temps que descobriu el territori de la província de Barcelona
 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71