Jesús Peiró té 36 treballadors i el 2021 va facturar 3,5 milions d'euros
"Una crítica negativa a TripAdvisor et fa perdre els estreps"
Ressenyes pagades, enveges entre competència, comentaris inventats i uns restauradors que lluiten contra un fenomen que no s'atura
L'èxit d'un restaurant o d'un allotjament turístic a Catalunya depèn, a part del boca-orella dels clients, de la bona imatge que té a Internet. Des d'una pàgina web atractiva i d'una presè...
El Cavall Fort i la Intel·ligència Artificial
Passades les fases de la negació i de la ira arriben les de la negociació i l'acceptació i això és el que està passant amb la Intel·ligència Artificial. L'exemple més evident als ...
La productora catalana que catapulta el talent local arreu del món
Fasten Films ha participat en la producció de films com Mediterráneo, guanyadora de diversos premis Gaudí i Goya l'any 2022
Fasten Films és segurament una gran desconeguda per la majoria de lectors, però quan parlem d'ella, estem parlant de la productora que hi ha darrere de Mediterráneo, guanyadora de quatre premis Gaudí i nominada a set m...

 


 

Jesús Peiró, la firma d'Alexia Putellas que ha enamorat París
La companyia, que ha vestit la futbolista en l'entrega dels premis més prestigiosos del món, al centre de les mirades

La futbolista blaugrana Alexia Putellas és una de les protagonistes de l'any després d'aconseguir, per segon any consecutiu, la Pilota d'Or a la millor futbolista del món. Un reconeixement que, malgrat estar lesionada de gravetat durant una llarga temporada, no li ha impedit recollir el guardó d'una bonica etapa professional i també personal.

Durant la gala que va tenir lloc al Teatre Chatelet de París, la catalana nascuda a Mollet no va passar desapercebuda gràcies a un look fet a mida per la firma nupcial Jesús Peiró i que era una picada d'ullet a la nit parisenca. El disseny especial es diu Noir Tour Eiffel. "Ha estat un honor per a nosaltres dissenyar un vestit per a un moment tan especial i poder participar, de la mà d'Alexia Putellas, de la història del futbol femení", apunta Merche Segarra, directora creativa de Jesús Peiró a VIA Empresa.

Els orígens de Jesús Peiró

La firma catalana va néixer com un petit taller del barri de Sants el 1988. Des de llavors i fins ara, han tingut dos canvis de seu i un creixement "moderat però constant". Segons apunten, l'objectiu de l'organització té a veure amb una clara aposta per la fabricació nacional, de qualitat i de servei. Tenen una botiga pròpia a Barcelona i quatre franquícies a Madrid, València, Alacant i Porto i compten amb 248 clients repartits per tot el món.

La plantilla de Jesús Peiró té 36 treballadors i el 2021 va facturar 3,5 milions d'euros. Remarquen que han aconseguit recuperar el nivell de facturació del 2019 i que els permet ser optimistes. Entre els reptes de present i futur volen refermar el seu compromís amb Amèrica i Àsia.
 

La creativitat del disseny

La companyia, acostumada a fabricar vestits nupcials, confessa que vestir a la futbolista "ha sigut un gran repte que els ha permès sortir de la seva zona habitual d'actuació". "Estem acostumats a realitzar col·leccions per vestir moments importants i especials, però aquest ha sigut únic", confessa el CEO de l'empresa.

Tot va començar l’agost de 2022 quan l’estilista de Putellas, Silvia Uceda, va contactar amb la firma Jesús Peiró. En tres dies van confeccionar el vestit que va lluir la futbolista a la gala de la UEFA a Istanbul. I per la Pilota d’Or, van voler repetir.

"Hem dissenyat un vestit de tall sirena dut a terme amb crep elàstic i malla de xarxa amb vidres Swarovski en or caragolat; el to triat per a l'ocasió representa una picada d'ullet a la pilota daurada d'or, continua Segarra. “El look destaca pels seus dobles escots en veladura i pels tirants brodats amb vidres esquitxats, destacant l'asimetria del vestit amb un gran ruffle lateral", conclou.

Un disseny espectacular i ple de significat que no va passar desapercebut. I aquest cop de la mà de la millor futbolista del món.

 Gemma Fontseca

 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71