Consells i estratègies per centrar la teva energia durant el confinament

És un fet que l’expansió del coronavirus ha suposat una crisi global. Les nostres vides han canviat bruscament, per això és normal sentir emocions intenses com tristesa, por, vulnerabilitat o falta de control. Hem de recordar que el que estem sentint és producte de les circumstàncies i ser conscients de que aquests sentiments aniran canviant al llarg dels dies i de les setmanes i en cada fase del confinament.

No és fàcil gestionar una situació així, però només ens queda aprendre de la crisi que estem patint. A continuació et presentem petits consells i estratègies per centrar la teva energia i estabilitzar els teus sentiments durant el confinament.
 
Reconeix les teves emocions
Identifica les teves emocions i intenta no deixar-te emportar per elles. Compartir els teus sentiments amb les persones del teu voltant o fer exercicis de relaxació t’ajudarà a centrar la teva atenció en lo essencial.
 
Enfoca la teva energia i genera una rutina
És molt recomanable elaborar un horari amb les activitats que vols fer cada dia. Respectant sempre les mesures propostes durant l’estat d’alarma, centra’t en el que si pots fer i persevera en les teves accions. Intenta afegir a la teva rutina moments d’oci i fomenta la teva creativitat.
 
Cuida’t
Mantenir les rutines d’higiene, son i alimentació és prioritari per conservar la teva estabilitat física i mental. A més, incorporar en el teu dia a dia espais per l’activitat física també és essencial per sentir-te bé per fora i per dins.
 
Desconnecta connectant amb els teus
Estar informat de l’actualitat és important, però la sobreexposició a la informació sobre el coronavirus pot generar un impacte negatiu en tu. Per aquest motiu, procura parlar d’altres temes i fer coses que t’agradin i t’ajudin a complir els teus objectius. Mantenir el contacte social amb els teus amics i familiars a través de videotrucades farà que tinguis una actitud més positiva.

 
Veure més notícies
 
Et presentem petits consells i estratègies per centrar la teva energia i estabilitzar els teus sentiments durant el confinament.


Els 10 escape rooms virtuals més misteriosos
Després de l'èxit de l'article anterior, us oferim més idees d'enigmes i jocs interactius
Aquí teniu més idees de jocs interactius que ens ajuden a mantenir la ment desperta i també la cooperació amb altres persones. Jocs en equip que, en moltes ocasions, han estat inspirats en la situació que estem vivi...
8 minisèries recents que no et pots perdre
Recollim les sèries curtes més destacades dels últims mesos
En aquest temps de confinament, s'està disparant el consum audiovisual i les plataformes de subscripció s'han convertit en una de les principals opcions d'entreteniment. En especial les sèries i sobretot, aquelles que...
Les millors cançons creades aquests dies pels artistes des de les seves llars
La situació actual és una bona dosis d’inspiració pels artistes. Els músics han aprofitat el confinament per elaborar creacions artístiques optimistes, romàntiques, i petites joies que valen la pena ser...
Els invents per moure't a casa
Propostes actives per fer en confinament i amb materials casolans
Després de tants dies a casa, la necessitat de moure el cos és gairebé urgent. Aprofitem la nostra experiència i la inventiva casolana per proposar-vos algunes maneres d'activar la musculatura en confinament i, de pass...AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71