CaixaImpulse Consolidate apropa al mercat quatre iniciatives biomèdiques disruptives
últims articles
Més de 10.800 nous llocs de treball a Catalunya gràcies al programa d’inserció sociolaboral Incorpora de ”la Caixa”
 
La convocatòria Art for Change ”la Caixa” impulsa 19 projectes artístics per a la transformació personal i social
 
CaixaProinfància ha atès a prop de 113.000 nens i nenes a Catalunya per trencar el cercle generacional de la pobresa
 
El programa Invulnerables de Sor Lucía Caram i “la Caixa” atén a 700 famílies i a més de 1.000 menors en situació de pobresa a Catalunya
 
”la Caixa” ha acompanyat a Catalunya més de 36.000 persones al final de la seva vida i més de 48.700 familiars
 
El 37,7% de les mares va sol·licitar una reducció de jornada o treballar a temps parcial després de la baixa maternal davant del 4% dels pares
 
L'iniciativa té per objectiu impulsar projectes d’innovació en estadis més madurs
Cada projecte guanyador, a la convocatòria de CaixaImpulse Consolidate, rep un ajut econòmic de fins a 300.000 euros.

Una prova de diagnòstic per contribuir a la medicina personalitzada contra el càncer; Tecnologies d’edició genètica de precisió per a teràpies avançades; Una alternativa innovadora als antibiòtics per curar malalties infeccioses bacterianes a cures intensives i Teràpia gènica de primera classe amb virus adenoassociat per al tractament curatiu de l’atàxia de Friedreich són els temes dels quatre projectes seleccionats a la primera convocatòria de CaixaImpulse Consolidate.

L’any 2015, ”la Caixa” i Caixa Capital Risc van posar en marxa el programa CaixaImpulse, amb l’objectiu de facilitar la translació a la societat del coneixement científic originat en centres de recerca, universitats i hospitals, a través de patents, creació d’empreses o acords de transferència.

Els projectes d’investigació poden tenir accés a fonts de finançament que donen suport a les seves recerques. No obstant això, en el moment de voler transferir els resultats al mercat, inicien un itinerari ple de dificultats de finançament per poder arribar a la comercialització; és el que s’anomena la Vall de la Mort (Valley of Death), en què molts fracassen abans d’assolir els seus objectius comercials.

La convocatòria Validate va néixer fa 5 anys per donar suport a projectes més incipients en el procés de transferència tecnològica. Ara, amb el llançament de la convocatòria Consolidate es vol oferir acompanyament a projectes en estadis posteriors de desenvolupament per contribuir així a superar la Vall de la Mort, per tal d’atraure finançament d’inversors privats i finalment arribar al mercat. D’aquesta manera, el programa Caixaimpulse amplia l’abast de la seva influència i acompanya els projectes d’innovació durant més etapes en el procés de transferència al mercat.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media