Neix Vibra, l'agenda cultural personalitzada del Departament de Cultura

Anunciarà més de mil experiències diàries i la programació de gairebé 4.500 equipaments. Aquestes són les dades més significatives de l'aplicació mòbil Vibra, impulsada pel Departament de Cultura, a través de la qual es podran conèixer les activitats de tot l'espectre cultural que s'organitzen a Catalunya: cultura popular i tradicional, exposicions, cinema, música, conferències, etcètera. La plataforma ha estat presentada aquest matí al Palau Marc de Barcelona en un acte que ha comptat amb les intervencions de la consellera de Cultura Mariàngela Vilallonga, i el secretari general de la conselleria Francesc Vilaró.

Vilallonga ha posat èmfasi en els elements més innovadors de l'agenda cultural, destacant que els usuaris "tindrem accés a la programació de tot el territori adaptada a la nostra posició en el mapa, i a una oferta cultural personalitzada segons els nostres gustos". En aquest empeny, la consellera ha apuntat que es desitja assolir acords de col·laboració per ampliar la base de dades de l'aplicació. "Volem liderar Vibra des del Departament de Cultura, però també volem sumar-hi totes les administracions", ha subratllat.

Vibra pot descarregar-se en els sistemes operatius iOS i Android. Per a poder consultar les activitats promocionades només cal registrar-s'hi a través d'un correu electrònic de Google o dels perfils socials a les xarxes Facebook i Twitter. Pròximament, també es podrà crear un compte d'usuari mitjançant AppleID. L'aplicació, cofinançada al 50% amb un Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), desitja erigir-se com un punt de trobada entre els principals agents culturals: equipaments, promotors (entitats i empreses professionals) i institucions.

Grans èxits versionats: nou disc de la Cobla Contemporània
La formació recopila els grans èxits de 25 anys de trajectòria musical
El joc tradicional, un aliat perfecte per portar millor el confinament
Montse Assens Borda i Pinyeres Assens Borda són les autores del llibre '100 jocs per fer a casa amb els teus fills'
Les rondalles populars, adaptades als més petits
Rosa Oliveros publica 'Rondalles contades a la vora del foc'
Les epidèmies en les festes tradicionals
Sant Roc i Sant Sebastià són els principals protectors contra la pesta
La riquesa de l’associacionisme cultural, a debat al XII Congrés de la CCEPC
El congrés se celebrarà a Reus i Tarragona el 6 i 7 de novembre
"Volem que s'interpretin més autors del patrimoni musical català"
Jaume Ayats, director del Museu de la Música de Barcelona

Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media