Nova Tinguda Blanca dedicada al dret a una mort digna
En parlarŕ la doctora Glňria Cantarell, membre de la Junta Directiva de l'Associació Dret a Morir DIgnament

Com més controvertida és una problemàtica, més important és parlar-ne amb honradesa i rigor. En la Tinguda Blanca La mort digna, que tindrà lloc dilluns 18 de novembre (19:30h) a la seu del Gran Orient de Catalunya (C./ Mallorca 125, baixos), Glòria Cantarell ajudarà a aclarir conceptes -suïcidi, eutanàsia, o altres menys estesos com adequació de l'esforç terapèutic- sovint utilitzats amb no prou precisió.

Cantarell és doctora especialista en Medicina del Treball per la Universitat de Barcelona i en Medicina Interna per la Universitat Autònoma de Barcelona. En l'àmbit no acadèmic, atresora 40 anys d'experiència professional, en els quals ha exercit com a metge de família i membre de la Corporació Sanitària del Parc Tauli de Sabadell, coordinadora d'un equip disciplinari per l'assistència de pacients amb ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfia), a més de ser la cofundadora de l'empresa Equip Privat d'Atenció Pal·liativa.

La conferència de Cantarell servirà per a conèixer quins drets tenim com a pacients i com els podem defensar legalment a través del Document de Voluntats Anticipades o el Pla de Voluntats Anticipades. La coordinadora del grup de salut de l'Associació Dret a Morir Dignament (DMD-CAT) explicarà els drets que encara manquen en la normativa del Parlament de Catalunya i del Congrés de Diputats espanyol.

 

La trobada del Fňrum d'ONG inicia la Convenció del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO
La 14a sessió del Comitč Intergovernamental s'estŕ celebrant entre el 9 i el 14 de desembre a Bogotŕ
Reivindicant l’esperit del teatre independent
Reflexions a l’entorn del teatre fet per grups amateurs
Germŕ Capdevila: "El periodisme associatiu té un valor afegit"
Més poblacions i més escenes en la nova temporada dels pessebres vivents
La temporada de la Federació de Pessebres Vivents arrencarŕ el 6 de desembre a Prullans de Cerdanya, Cŕnoves, Santa Pau, Navata i al Poble Espanyol de Barcelona
Jordi Montlló: "Un pessebre ha de ser tot allň que el seu autor vulgui"
Ŕmplia mostra de jocs tradicionals en el 8č Festival DAU Barcelona
L'organització inaugurarŕ el Saló del Prestigi de Dau Barcelona, dedicat a personatges que han contribuďt a la difusió dels jocs populars

Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media