'Ordint la trama', l'exposiciˇ que recorda la participaciˇ catalana a l'Smithsonian Folklife Festival
La retrospectiva pot visitar-se fins al 9 de desembre en itinerÓncia, i tambÚ virtualment

La participació de Catalunya com a cultura convidada a l'Smithsonian Folklife Festival 2018, celebrat entre el 27 de juny i el 8 de juliol a Washington, va ser un esdeveniment de primera magnitud. Més de 700.000 visitants van apropar-se al National Mall de la capital estatunidenca per a conèixer la riquesa del patrimoni cultural immaterial català.
 
Un any més tard, l'exposició "Ordint la trama" vol recordar l'experiència dels 451 participants catalans -representants de tota mena de col·lectius: imatgeria festiva, música i dansa d'arrel, castellers, artesania, catifaires, festes tradicionals, entre d'altres- que hi van participar. Meritxell Martín és la comissària d'aquesta retrospectiva organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Institut Ramon Muntaner.
 
L'exposició pot veure's a la Biblioteca Jordi Rubió de Sant Boi de Llobregat fins al 29 d'agost. A continuació farà itinerància a la Biblioteca municipal de Sant Quirze del Vallès entre el 9 de setembre i el 3 d'octubre, a la Biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor entre el 14 d'octubre i el 7 de novembre, i finalment a la Biblioteca Joan Coromines d'El Masnou entre el 18 de novembre i el 9 de desembre.

 

També podeu consultar l'exposició telemàticament en aquest enllaç.
 

La trobada del F˛rum d'ONG inicia la Convenciˇ del Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO
La 14a sessiˇ del ComitŔ Intergovernamental s'estÓ celebrant entre el 9 i el 14 de desembre a BogotÓ
Reivindicant lĺesperit del teatre independent
Reflexions a lĺentorn del teatre fet per grups amateurs
GermÓ Capdevila: "El periodisme associatiu tÚ un valor afegit"
MÚs poblacions i mÚs escenes en la nova temporada dels pessebres vivents
La temporada de la Federaciˇ de Pessebres Vivents arrencarÓ el 6 de desembre a Prullans de Cerdanya, CÓnoves, Santa Pau, Navata i al Poble Espanyol de Barcelona
Jordi Montllˇ: "Un pessebre ha de ser tot all˛ que el seu autor vulgui"
└mplia mostra de jocs tradicionals en el 8Ŕ Festival DAU Barcelona
L'organitzaciˇ inaugurarÓ el Salˇ del Prestigi de Dau Barcelona, dedicat a personatges que han contribu´t a la difusiˇ dels jocs populars

Qui som? - AvÝs legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media